SPECIALIST GOOGLE

Bine ati venit pe www.d3dsign.ro

Site`ul Specialistului Google care a creat primul website 100% Perfect!

SPECIALIST GOOGLE


SPECIALIST GOOGLE ROMANIA

BUNA! HELLO! SALUT! CIAO! HOLLA!

Sunt Specialist Google și Partener Certificat Google și sunt gata să vă ajut pe dvs. sau pe afacerea dvs. să vă stabiliti sau să vă îmbunătățiți prezența online.
Te voi învăța SEO ca Specialist GOOGLE, SEM ca PARTENER GOOGLE, SOCIAL MEDIA ca SOCIAL MEDI INFLUENCER și chiar MARKETING DIGITAL ca SPECIALIST DE MARKETING DIGITAL!

Pe site-ul meu, vreau să vă impresionez cu abilitățile și experiența mea, pentru a încerca să vă conving să urmați sfaturile mele pentru site-ul dvs. web. Lucrurile bune se vor întâmpla dacă o faci.

Să începem cu câteva informații de bază despre mine: sunt român, am învățat engleză și italiană la 7 (auto-predat), franceză la 8 (școală), spaniolă la 14 (auto-predat), germană la 19 (universitate), portugheza la 23 (autodidact) și catalană la 27 de ani (autodidact).
Când aveam 19 ani, am început să lucrez ca designer grafic și la puțin timp după ce am vrut să-mi sporească expertiza online. Așa am devenit un specialist specializat în marketingul digital.

Tineti minte: oamenii de stiinta au dovedit ca bilingvul (pot vorbi 5 fluent) ofera beneficii nesemnificative afacerilor deoarece sunt indivizi talentati cu abilitati impresionante de multitasking si comunicare. Citeste mai mult

WEB DEVELOPER

Știm cu toții (sau ar trebui) importanța site-urilor web în scopuri de marketing: prezența 24/7, costuri mici de întreținere și altele. Dar puțini dintre noi cunosc importanța unui site web prietenos SEO.
Chiar mai puțini știu importanța backlink-urilor (WHITE HAT SEO) la clasamentele motorului de căutare ale unui site web.
Vă pot ajuta afacerea creând site-uri web Google și Bing prietenoase pentru a promova dvs. pentru orice cuvânt cheie dorit. În trecut, am creat site-uri web ca d3sign.ro, coolclubbing.ro, coolclubbing.com, coolclubbing.co.uk, worcesternightlife.co.uk, bussinessenterprisesociety.com, uswsu.co.uk, welsh-haberdashery.com, glamorgannightlife. co.uk, costincercel.com, costincercel.ro, litigative.com, tunemywebsite.com, tune-my-website.com, ffotograffiaeth.com, highqualityoutlet.com, highqualityoutlet.co.uk, 2let2cardiff.com, 2let2cardiff.co. uk, litigative.eu, cardiff-jobs.com, bucuria.tv, clamo.eu, energie-report.uk, energy-report.co.uk și instalciones-electricas-girona.com. Multe dintre acestea pot fi folosite pentru a crea backlink-uri bune.

NU UITA: Google necesită backlink SEO prietenos pe site-ul dvs. (off-page SEO). Pot să creez cu ușurință site-uri web bazate pe comunitate pentru a extinde în continuare acoperirea pieței și pentru a crește cota de piață.

SEO SPECIALIST

Ca SEO Specialist, știu cum să fac o afacere online, să-l găsesc la nivel global și să mărească orice clasament de căutare existent, să vând produse mai ușor și chiar să urmăresc comportamentul clienților.
FOCUS: Dacă un expert SEO calificat aterizează site-ul dvs. pe diverse cuvinte cheie pe prima pagină a Google, traficul dvs. se dublează, triplă și chiar mai mult.

SEM SPECIALIST

În calitate de specialist SEM, pot contribui la promovarea afacerii dvs. prin intermediul Google AdWords, Căutare, Mobil, Video, Afișaj și Cumpărături.
CONSIDERAȚI: Un partener Google vă poate optimiza campaniile de marketing pentru motoarele de căutare, reducând în același timp costurile, sporind în același timp eficiența acestora. Mai mulți clienți cu mai puțini bani ca și costuri.

SOCIAL MEDIA INFLUENCER

Conținutul este într-adevăr rege. Dar un conținut grozav care merită mai puțin decât un mare conținut partajat pe social media. Cu experiență în Twitter, Facebook, Google Plus, Youtube, Badoo, VK și altele; Pot sa ajut.
URMARE: Beneficiați de distribuirea conținutului dvs. pe diferite platforme și campanii media sociale pentru a maximiza numărul de clienți potențiali.