FOTOGRAF

FOTOGRAF


FOTOGRAF

ATUNCI: După a doua lună din cariera mea de marketer digital, în timp ce eram un designer grafic pentru FUJI, am fost instruit să fac și fotografii. Ea a fost la început cu fotografie în studio, dar apoi a mers mai departe la fotografie peisaj și evenimente.

ACUM: Dupa 11 ani de munca ca fotograf (hobby sau job), am o atitudine "can-do" de a face fotografii extraordinare, fotografii care pot apoi sa "educe" grafica si sa duca la un impact puternic Campania Digital Marketing .

EXEMPLU: Mai jos, câteva site-uri web și paginile lor din Facebook unde o parte din munca mea este stocată.

D3SiGN Facebook
D3SiGN @ www.d3sign.ro> fotografii, design grafic, design web și multe altele ... fotografii luate de mine în diferite țări, la mai multe atracții turistice. Pagina de pe Facebook include, de asemenea, câteva fotografii care mi-au luat cu modele aspirante.

Worcester NightLife Facebook
www.worcesternightlife.co.uk - Worcester Night Life este cea mai buna petrecere din oras, in Full HD real! Februarie 2011 - Ianuarie 2013 ma vazut in calitate de fotograf pentru mai multe cluburi de noapte in Worcester, Marea Britanie. Am participat la diverse evenimente din cluburi mai mici, făcând fotografii, publicându-le pe Facebook - toate în scopul de a le ajuta să crească prezența online și să asigure o mai mare sensibilizare a publicului față de partidele lor.

Glamorgan Night Life Facebook
http://www.GlamorganNightLife.co.uk - Viața universității poate fi o petrecere mare - dar nu lăsați memoria să se estompeze! Între februarie 2013 și septembrie 2016, am luat o serie de fotografii în regiunea Galeză din Galeria, cu un scop similar celui precedent, la Worcester Night Life.

George-Daniel Docu
Bine ati venit pe pagina mea de Facebook! Sunt Dani, un model tânăr aspirant. Fotografii pe care le-am luat în decembrie 2013 în Spania.

Toate fotografiile și elementele de design grafic / web de mai sus au fost luate / create de mine.