Dezvoltator de pagini web

Dezvoltator de pagini web


Dezvoltator de pagini web

DEFINIȚIE:
Un dezvoltator de site-uri web este un individ / specialist care poate dezvolta site-uri (aplicații server) care rulează prin HTTP sau HTTPS de la un server web la un browser web (Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer).

ROLUL MEU:
În calitate de dezvoltator de site-uri web, construiesc site-uri web prietenoase pentru SEO (care au cuvintele cheie corecte, raportul text / HTML corect, imagini, link-uri, backlink și se împart în campaniile social media).

REZULTAT:
Acest lucru ajută site-urile să aibă o poziționare bună pe Google și Bing. Unul care se întâmplă, site-urile web (să ne dăm ca un exemplu www.awebsite.com) - cu legătura lor cu alte site-uri pe care le creez - să contribuie la creșterea încrederii altor site-uri web pe care îi atribuie pentru a le face publicitate (cum ar fi www.bwebsite.com) . Apoi, cel de-al treilea site web de la un nou client (www.cwebsite.com) primește două backlink de la celelalte două site-uri (a și b). Iar povestea continuă și este iubită de Google. Acest lucru este denumit și "OFF PAGE SEO".

DE CE IUBESC ACESTE ?:
Îmi place să creez site-uri web așa cum sunt - din punctul meu de vedere - artă, deoarece ei portretează online o formă de informații / gânduri care inspiră și ajută pe alții.

CUM AM INVATAT:
Știu cum să creez site-uri web așa cum am învățat HTML și CSS de când am fost dornici de a învăța Digital Marketing (2007).

DE CE SUNT O ALEGERE EXCELENTĂ:
Spre deosebire de multe persoane care folosesc platforme amatori (cum ar fi WordPress), folosesc cele mai recente versiuni ale celei mai avansate platforme cunoscute sectorului digital (Drupal).
Spre deosebire de alți dezvoltatori care folosesc temele existente (șabloane) pentru a adăuga la platformele pe care le folosesc (WordPress, Joomla), dezvolte teme personalizate personalizate pentru nevoile fiecărui client.
Spre deosebire de alți profesioniști care folosesc tehnici depășite pe care le învață cu ani în urmă, ca specialist Google, sunt la curent cu ultimele tendințe, iar algoritmii Google și site-ul meu se întâlnesc și respectă toate regulile impuse de Google: render-blocking of JavaScript and CSS în conținut mai mare, pârghiile de stocare a browser-ului, minifierea fișierelor JavaScript existente, evitarea redirecționărilor paginii de destinație, activarea comprimării, micșorarea CSS și HTML, utilizarea imaginilor optimizate, prioritizarea conținutului vizibil și reducerea timpilor de răspuns al serverului. De asemenea, respect HTTPS și prietenie mobilă.