DESIGNER GRAFIC

DESIGNER GRAFIC


DESIGNER GRAFIC

ATUNCI: La sfârșitul lunii decembrie 2004, am început aspirațiile de marketing digital când am început să lucrez pentru Fuji în orașul meu natal. După 4 săptămâni de antrenament, am fost promovat la Graphic Designer și am început să fac cărți de vizită, felicitări, insigne și multe altele.

ACUM: În prezent, am o vastă experiență în utilizarea produselor Adobe, cum ar fi Photoshop, Illustrator, InDesign și Adobe Premiere Pro. Acest lucru mă ajută să îmi permit să creez opere de artă necesare pentru a crea creații unice cu impact puternic pentru clienții mei, creații precum logo-uri, broșuri, cărți de vizită, pliante și o gamă largă de produse care pot fi utilizate pentru campaniile de marketing și publicitate de marcă.
Și ce obțineți atunci când amestecați un designer grafic cu un fotograf cu un dezvoltator de site-uri web, un manager de social media și un specialist în marketing digital? O echipă excelentă pentru a crea o campanie completă pentru afacerea dvs. De ce nu economisiți cheltuielile și angajați persoana care poate face acest lucru pentru campania dvs. de marketing online?

EXEMPLU: Un mic eșantion din abilitățile mele de marketing de pe marginea mărcii mele, de la coperți, icoane, logo-uri, insigne id, cărți de vizită, pliante și multe altele, este disponibil pe albumul de mai jos:
Design grafic de Alex Costin - Între decembrie 2004 și ziua de astăzi - am lucrat ca designer grafic. Încă de la început, am creat opere de artă B2C și am fost mereu fermecătoare clienților mei oferindu-i ceea ce doreau să vadă - carte de invitație perfectă pentru ziua de naștere, cartea de vizită ideală, minunatele felicitări tematice.