ALEX COSTIN

ALEX COSTIN

Bună! Salut! Buna! Ciao! Buna! Ola! Hallo!

Alex Costin


Sunt Alex Costin, poliglot, tehnician IT, sociolog, un editor grafic, un fotograf recunoscut, un designer web de renume, expert în SEO, antreprenor, consilier, scriitor de conținut și profesionist in domeniul legal.

LIMBI STRAINE

Experiența mea cu limbile străine a început cu două săptămâni înainte de a împlini vârsta de 7 ani, cand părinții mei au instalat TV prin satelit în casa noastră. Acest lucru mi-a dat acces la învățarea limbii engleze și italiene în mai puțin de un an, înainte de a începe să învăț limba franceză la școală la vârsta de 8 ani. Dupa ce am invatat aceste lucruri am inceput sa invat spaniola la 14 ani, germana la 19 ani, catalana la 25 si portugheza la 27. Aceasta imi permite sa citesc tweet-uri si stiri din diferite surse din lume si sa vad o realitate diferita de cea prezentata de mass-media partizana.

TEHNICIAN IT

Deși computerele au fost foarte greu de achiziționat în anul 2000, am avut acces la ele prin intermediul internetului de cafea, unde chiar am ajuns să lucrez în două dintre acestea în orașul meu natal. Acest lucru mi-a permis să am acces la un "loc de joacă" înainte de a-mi putea cumpăra primul computer. Un astfel de acces la un loc de joacă mi-a permis să învăț abilitățile necesare pentru a fi un expert IT.

SOCIOLOGIE / PSIHOLOGIE

Ca un copil mic, am avut "darul" pentru a vedea când oamenii au mințit (ca povestiri nu ar fi autentic, dar înșelătoare) sau de ce au spus ceea ce au fost. Mai târziu, am observat - studiind psihologia și sociologia - că cuvintele care ies din gura oamenilor sunt rezultatul unui gând sau credinței în creierul lor. Mai multe prietenii cu oameni de pe continente precum Africa, America, Australia și Asia mi-au permis să le pun întrebări despre trecutul lor și interpretarea evenimentelor, iar acest lucru mi-a ajutat să-mi deschid mintea și să fiu probabil cea mai puțin judecată persoană pe care o cunosc.

DESIGN GRAFIC

După absolvirea liceului și înscrierea la universitate, am început activitatea ca membru al echipei - pentru reprezentanța FUJI din orașul meu natal. Datorită aptitudinilor mele deosebite pe calculator, după perioada inițială de probă de o lună, am fost rapid promovat să fiu un designer grafic (foto editor) ajutând compania în timp ce fotograful era departe de serviciu. Acest lucru a fost extins și mai mult prin studierea designului grafic la universitate.

FOTOGRAFIE

Lucrul pentru FUJI ca fotograf a ajutat să înflorească o pasiune pentru fotografie imediat după ce am început să lucrez acolo, am ajuns să cumpăr propriul meu aparat de fotografiat. Spre deosebire de alți cumpărători de "brand", mi s-a oferit șansa de a testa multe camere și de a le vedea performanțele. Acest lucru ma determinat să aleg între un FUJI, un SAMSUNG și un SONY. Sony îmi asigură gadget-urile de fotografiere din 2009 incoace. Aceleași camere SONY mi-au permis să fac fotografii pentru nunți, botezuri, sărbători școlare, nopți, petreceri, natură, sărbători etc.

WEB DESIGN

În 2007, după ce mi-am dat seama că sunt bun la fotografierea și editarea acestora, decizia mea de a începe să învăț web design-ul a venit în mod natural. Am început să învăț HTML de bază, urmat de CSS și Flash. La Universitate am învățat lucruri precum JavaScript, Java, Python, MySQL și PHP. Apoi mi-am dat seama ca o viata nefericita petrecuta in timp ce codificarea nu era pentru mine, prin urmare am apelat la aplicatii web ca WordPress, Blogger, Drupal, Joomla. Drupal a fost aplicația mea preferată pe care am stăpânit-o de-a lungul timpului.

OPTIMIZAREA MOTORULUI DE CAUTARE

La finalizarea Multimedia Computing de la Universitatea Coventry, mi-am dat seama că SEO este vital pentru planurile site-urilor web. Am început să cercetez și să încerc tot ce trebuie să știu despre trimiteri, căutare organică și altele. Cercetarea mea de piață a companiilor și a site-urilor web mi-a învățat că peste 50% dintre întreprinderile mici nu au un site web și acest lucru înseamnă că întreprinderile vor deveni din ce în ce mai invizibile până vor dispărea.

MARKETINGUL MOTOARELOR DE CĂUTARE

Este un instrument oferit de motoarele de căutare care permit lucrătorilor cu motor de căutare mai puțin capabili să obțină site-ul lor pe prima pagină a unui motor de căutare. Am fost instruit, dar nu-mi place să-l folosesc.

ANTREPRENOR

Sunt acum director de marketing pentru un IMM din Cardiff, un IMM în care ajută compania să ajungă la mai mulți clienți prin intermediul site-ului web și al rețelei media sociale; precum și un CEO pentru propriul start-up, start-up în care ofer servicii de web design întreprinderilor și persoanelor fizice.

CONSILIERE

Îmi place să întâlnesc oameni noi, să vorbesc cu ei, să înțeleagă fundalul și trăsăturile lor definitorii. De asemenea, mă bucur să-i ajut și, prin urmare, în 2012, am învățat consiliere în Worcester, care ma ajutat să învăț tehnicile necesare pentru a fi un bun ascultător. Pot să ofer un ajutor imparțial tuturor prietenilor mei pentru ai ajuta să-și rezolve problemele.

PROFESIONAL LEGAL

În perioada februarie 2013 - iunie 2014, am studiat Legea LLB (Fast Track), unde am devenit expert în Internet, drept penal, proprietate intelectuală, drept contractual; precum și competențele juridice.

SPECIALIST DE MARKETING DIGITAL

Și, bineînțeles, când știi HTML, CSS și alte caracteristici avansate, cum ar fi .xml, viewport, meta etc; este foarte usor sa faci marketing digital.